به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا عسگری ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طرحهای پژوهشی کلان کاربردی، اثرگذار و تقاضا محور حمایت میکند به طوری که سال گذشته ۴۰ طرح از اصفهان در این زمینه به تهران معرفی شد که از بین آنها ۱۰ طرح مصوب شدند که بیشترین تعداد در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور است.
وی افزود: از بین ۱۰ طرح مصوب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقرر شد بودجه هشت طرح به میزان ۷۰ میلیارد ریال از سوی وزارت بهداشت و ۲ طرح با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال توسط خود دانشگاه تأمین شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: سالانه حدود یک هزار و ۵۰۰ طرح در این دانشگاه توسط کمیتههای اخلاق مورد بررسی قرار میگیرد.
همچنین محسن شهریاری، مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به افزایش تعداد کمیتههای اخلاق در این دانشگاه از سه کمیته در سال ۱۳۹۷ به هفت کمیته در سال جاری، افزود: این امر سبب کوتاهتر شدن زمان رسیدگی به طرحها از ۲۰ تا ۳۰ روز به کمتر از ۱۹ روز شده است.
وی تصریح کرد: بررسی طرحهای پژوهشی توسط کمیتههای اخلاق بمنظور پیشگیری از انحراف در پژوهش، قبل و حین انجام طرح صورت میگیرد که حساسیت آن برای طرحهایی که درباره گروههای آسیب پذیر مانند کودکان یا بیماران روانی انجام میشود، بیشتر است.
مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با اشاره به فعالیت ۲ مرکز نوآوری سلامت و سلامت دیجیتال در این دانشگاه، گفت: هشت تیم فناور در مرکز نوآوری سلامت دیجیتال و ۱۲ مرکز فناور در مرکز نوآوری سلامت فعالیت دارند.
مسعود ریسمانچیان افزود: ۲ مرکز رشد فناوری در زمینههای دارویی و تجهیزات پزشکی هرکدام به ترتیب با ۶ و ۳۷ شرکت فعال نیز در این دانشگاه فعال است.
نظر شما